Laden
Vandaag (Donderdag) zijn wij open van 10:00 tot 17:00

Dru Maestro 80/3

Dru Maestro 80/3

Vernieuwende Maestro

Met de Maestro serie slaat DRUeen hele nieuwe en vooral mooie weg in. Door de houtset nog realistischer te maken en ervoor te zorgen dat de vlammen daadwerkelijk uit het hout zelf komen is het vuur nu bijna niet meer van echt te onderscheiden.

 

Dubbele brander en EcoWave in de DRU Maestro 75

Ook deze nieuwe Maestro beschikt over de EcoWave functie waarmee met één druk op de knop een programma gestart kan worden waarbij de kachel minder vermogen geeft en een zeer realistisch vuurbeeld tevoorschijn tovert. Dit doet DRU door de vlammen dan weer hoog en dan weer laag te laten branden (Wave) zoals u ook van een echte houthaard gewend bent. Daarnaast heeft de Maestro gashaard een dubbele brander. Door één brander uit te schakelen kunt u eenvoudig het vermogen reduceren terwijl er wel een mooi vlambeeld in het zicht blijft.

 

Schoonmaken kunt u zelf met de Maestro 75

Deze nieuwe Maestro fronthaard (uiteraard gesloten systeem) heeft een eenvoudig systeem waarbij de ruit naar voren klapt. Nu kunt u zelf ook makkelijk bij de binnenkant en is de ruit zonder tussenkomst van een monteur eenvoudig zelf te reinigen wanneer dit een keer nodig is.





Deskundig advies

Scherpe prijzen

230m2 showroom

sinds 1990 uw leverancier


Doe mij een aanbod voor de Dru Maestro 80/3