Laden
Vandaag (Donderdag) zijn wij open van 10:00 tot 17:00

Dru Trio RCE gaskachel gesloten systeem

Dru Trio RCE gaskachel gesloten systeem

DRU Trio RCE gaskachel

Natuurlijk dankt deze kachel zijn naam aan de drie ruiten. Deze drie ruiten geven een subliem zicht op het mooie vuur in deze gaskachel van DRU. Deze RCE versie houdt in dat deze kachel geleverd wordt met een afstandbediening die voorzien is van een knop om de kachel elektronisch te laten ontsteken. Oftewel, de waakvlam kan met deze versie door middel van de afstandsbediening aan- en uitgezet worden.

 

Voor groot en klein

Zowel grote als kleine woonkamers kunnen worden voorzien van een prachtig middelpunt van vuur met 3-D-effect, zichtbaar vanuit meerdere posities. Opmerkelijk is het hoge vlambeeld met gloei-effect dat goed zichtbaar is door alle drie aanwezige glasramen. Met het niet al te hoge vermogen van deze Dru Trio voelt hij zich in iedere kamer thuis. heeft u een moderne woning, goed geisoleerd en eventueel in combinatie met vloerverwarming? Met de Trio wordt het niet snel te warm terwijl u wel de kamer even snel een paar graden kan opwarmen. 

 

Snel mooi, mooi snel!

Een bijzondere eigenschap van deze gaskachel is, dat deze ten opzichte van de andere soortgenoten, bij het aanzetten bijna meteen mooie gele vlammen geeft. Dus geen drie kwartier wachten maar meteen een mooi vuurbeeld. Zeker in combinatie met de beschikbare zwart glazen achterwand.

 

 

Glazen achterwand

Sinds kort is deze kachel leverbaar met een zwart glazen achterwand (ceraglass). Dat geeft nog meer diepte aan deze gashaard en versterkt het 3D effect door de weerspiegeling van de vlammen in de achterwand en daardoor weer extra in de zijruiten.





Deskundig advies

Scherpe prijzen

230m2 showroom

sinds 1990 uw leverancier


Doe mij een aanbod voor de Dru Trio RCE gaskachel gesloten systeem