Laden
Vandaag (Vrijdag) zijn wij open van 10:00 tot 17:00

Nordic Fire Natura 7 Pelletkachel

Nordic Fire Natura 7 Pelletkachel

De Natura 7  is in niets meer te vergelijken met de standaard pelletkachel. Deze nieuwe kachel is fluisterstil, heeft een fantastisch ‘houtvuur’ en is perfect regelbaar middels een uitgebreide afstandsbediening.

Deze kachel heeft, door middel van een geheel nieuw verbrandingsprincipe, hoge rustige vlammen. Dit zorgt ook voor een hoger rendement. Omdat de lucht van boven wordt aangevoerd, in tegenstelling tot de standaard pelletkachel, is de verbranding schoner en effectiever.

Meer dan een maand stoken zonder reiniging
Ook heeft de Natura 7 een volledig automatische reiniging, u kunt tot wel een maand stoken zonder de pelletkachel of aslade te hoeven legen. De branderbak kantelt zichzelf om te reinigen, hierdoor blijft de branderbak altijd schoon.

De Natura 7 pelletkachel is ideaal in te zetten als bijverwarming in zowel kleine als grote ruimtes dankzij de volledig naar wens in- of uit te schakelen convectieventilator, hierdoor is de Natura 7 vrijwel volledig geluidsloos. Tevens wordt deze pelletkachel standaard met uitgebreide touch-afstandbediening geleverd. Door het grote pelletreservoir kan de kachel lang branden zonder bij te vullen.

 

Technische gegevens:

Diameter rookgasafvoer ø 80 mm
Externe luchttoevoer mogelijkheid Ja, ø 50 mm
Vermogen nominaal (min-max)  2,5 – 7,2 kW
Pelletverbruik (min-max)  0,5 – 1,5 kg/h
 Rendement  94,6 %
 Inhoud pelletreservoir  20 kg
Brandduur (min-max in uren) 13,3 – 40 h
Gewicht 140 kg
Maatvoering H x B x D 1040-502-521 mm
Ruitenreinigingssysteem Ja





Deskundig advies

Scherpe prijzen

230m2 showroom

sinds 1990 uw leverancier


Doe mij een aanbod voor de Nordic Fire Natura 7 Pelletkachel