Laden
Vandaag (Donderdag) zijn wij open van 10:00 tot 17:00

Heta Scan Line Greenfire 200

Heta Scan Line Greenfire 200

Productbeschrijving

Heta Scan-Line Green is één van de weinige pelletkachels die grote gelijkenis vertoont met een houtkachel. Er zijn namelijk maar weinig kachels op de markt met zo’n grote ruit en daardoor mooi vol zicht op het vuur. Daarbij wordt de Greenfire 200 aangestuurd met een afstandsbediening die een forse ruimte kan verwarmen met de capaciteit van wel 9 KW.

Scan-Line Green 200 is beschikbaar in een aantal varianten. De kachel bekleding kan uitgevoerd worden in staal, spek- of zand steen. Hierdoor is voor elk interieur wel een passende uitvoering te vinden.

De vriendelijke gloed van het vuur is door de grote ruit goed zichtbaar, waarbij de de unieke verbrandingskamer zorgt voor een zeer schone verbranding en hoge efficiency. De Greenfire 200 heeft een indrukwekkend rendement van wel 97%!

In het reservoir kunt u 21 kg aan pellets opbergen waarbij het vullen erg eenvoudig is. De kachel schakelt makkelijk aan en uit, door gebruik te maken van de afstandbediening of de tip toets bediening op het schakel paneel.

Dankzij de speciale convectie constructie van de Greenfire 200, ademt deze 3,5 tot 9,0 KW aan hete lucht uit. Daarmee kunt u een grote kamer prima verwarmen.

Het installeren is snel en gemakkelijk doordat de aansluitingen hetzelfde zijn als die van een houtkachel. Aansluithoogte aan de achterzijde 30-44 cm, maar aansluiting bovenop de kachel behoort ook tot de mogelijkheden.

De Greenfire 200 is leverbaar met een SMS-module. Hierdoor is het mogelijk de kachel aan/ uit te schakelen en te bedienen vanaf uw mobiele telefoon.

De Heta Greenfire 200 is gekeurd volgens EN 14785; NS 3058/3059; Austria’s 15a; DIN plus





Deskundig advies

Scherpe prijzen

230m2 showroom

sinds 1990 uw leverancier


Doe mij een aanbod voor de Heta Scan Line Greenfire 200