Laden
Vandaag (Woensdag) zijn wij open van 10:00 tot 17:00

Reiniging afzuigsystemen horeca en grootkeukensHET GOED ONDERHOUDEN VAN UW HORECA- OF GROOT- KEUKEN IS VAN LEVENSBELANG.

 

Vet is een brandstof met een laag vlampunt. Als vet vlam vat, dan is de brand moeilijk te blussen en breidt deze zich snel uit..

Een vervuild afzuigsysteem in de keuken van uw bedrijf of instelling vergroot het risico op brand aanzienlijk. Vet, stof en andere vervuiling werken namelijk als brandstof op het moment dat onverhoopt ergens in uw bedrijf brand uitbreekt. Als dit gebeurt schieten de vlammen de afzuigkanalen in die door de vervuiling ideale geleiders zijn. Dit veroorzaakt in veel gevallen een grote brand met ernstige gevolgen. Ook is er de kans op bacterie- en schimmel- vorming in het afzuigkanaal, dit kan ook ernstige gevolgen hebben.

Laat uw filters, vet-, ventilatie- en luchtkanalen daarom periodiek reinigen door de specialist van Zuid Holland voor een goede dekking van uw brandverzekering.

Ook kunnen wij voor u de probleemgebieden vervangen en evt. luiken maken zodat dit bij de reiniging toegankelijker is en ook hierdoor de kans op brand aanzienlijk verminderd.

Na de reiniging krijgt u een rapport waarin wij aangeven dat het complete systeem is gereinigd en u gewaarborgd bent voor uw brandverzekering. Hierin worden ook de probleemgebieden met u doorgenomen.

Wij leveren alle soorten filters, motoren, en nieuwe afzuigkappen en kanalen. Tevens kunnen wij voor u ter voorkoming van stank en brand een Ozonsysteem inbouwen.

Dit systeem breekt het vet af en hierdoor ook de geur zodat u minder klachten van uw omgeving krijgt.

Neem contact met mij op voor Reiniging afzuigsystemen horeca en grootkeukens