×
   Vandaag (Maandag) zijn wij gesloten

   UW HAARDEN SPECIALIST IN ROTTERDAM

   I.v.m. het coronavirus werken wij uitsluitend tijdens onze openingstijden op afspraak! Bel of mail ons voor een afspraak! Bedankt voor uw begrip.

   Elektrische haarden

   Elektrische haarden worden aangesloten op het lichtnet. Het vlambeeld wordt geprojecteerd op een speciale glasplaat d.m.v. lampen of LED's. Hierdoor ontstaat een zeer realistisch vlammeneffect, dat haast niet van echt vuur te onderscheiden is.

   Naar elektrische haarden

   Houtkachels

   Houtkachels zijn de traditionele kachels voor doeners. Het opstoken van robuuste houtblokken geeft voldoening en een intense vuurbeleving. Het knisperende hout, de geur van verbrand hout, houtkachels brengen gezelligheid in uw woonkamer.

   Soorten houtkachels

   Maatwerk

   Uw haard op maat. Er zijn diverse mogelijkheden voor maatwerk in bestaande of nieuwe situaties, zonder vervelend hak- en breekwerk. De haarden zijn volledig op maat en naar uw wensen te verkrijgen. Maatvoering op basis van bestaande situatie.

   Meer over maatwerk

   Schouwen

   Omloopschouwen, voorzetschouwen, schouwen op maat. Wilt u een mooie omlijsting om uw kachel of haard? Wij leveren diverse kant en klare en op maat gemaakte schouwen.

   Meer over schouwen

   Gashaarden

   Gashaarden zijn zeer gebruiksvriendelijk en geven een aangename warmte af. Bij de nieuwste modellen zie je bijna geen verschil meer met een echt knapperend houtvuur. De temperatuur is meestal door middel van een thermostaat in te stellen en te beïnvloeden. Op elk tijdstip van de dag. Tegenwoordig kan dit zelfs via Iphone of Ipad. Bij de gashaard gaat het gezegde ‘gemak dient de mens’ volledig op.

   Meer over gashaarden